Hieronder bieden we een overzicht van interessante actuele oproepen rond het ruime thema economie, geordend volgens deadline.

SUBSIDIE TER ONDERSTEUNING VAN DE DETAILHANDEL

Oproep uitgeschreven door de Provincie Oost-Vlaanderen.

Zowel lokale besturen als middenstands- en handelsverenigingen kunnen indienen.

De Provincie Oost-Vlaanderen wil hiermee haar lokale besturen ondersteunen voor de ontwikkeling van een eigen middenstands- en handelsbeleid. 

Zij wensen ook de lokale middenstands- en handelsverenigingen te ondersteunen voor projecten rond imagovorming, professionalisering en promotie van de lokale handel en middenstand.

Deadline: 30 september 2017

Meer informatie:


 

Provinciale oproep Energieambassadeurs

Oproep uitgeschreven door de Provincie Oost-Vlaanderen.

De titel van energieambassadeur binnenhalen? Dien je project in en maak kans op subsidie!

Scholen, steden en gemeenten, ondernemingen en vzw’s kunnen projecten uitwerken en indienen op deze oproep met als focus "Groene energie, van eigen bodem".

Toffe en innovatieve initiatieven met als doel de CO2-uitstoot in Oost-Vlaanderen te verminderen, kunnen hun kans wagen op een budget van 2.000 tot 20.000 euro.

Deadline: 1 oktober 2017

Meer informatie:


 

PROVINCIALE SUBSIDIE DUURZAME BEDRIJVENTERREINEN OOST-VLAANDEREN

Oproep uitgeschreven door de Provincie Oost-Vlaanderen.

 

Bedrijventerreinen die mee willen met de toekomst kunnen voor kleine duurzaamheidsingrepen tot 20.000 euro ontvangen van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Zowel bedrijvenverenigingen, een samenwerking tussen 5 Oost-Vlaamse kmo's als een samenwerking tussen kmo's en het lokaal bestuur kunnen een aanvraag indienen.

Deadline: 31 oktober 2017

Meer informatie: