De feitenfiches 2017 zijn er!

Je vindt er de aangepaste cijfers voor jouw lokaal bestuur. Ook de feitenfiche zelf bevat nieuwe rubrieken en data op maat van jouw stad of gemeente.


Lees meer...

Hinder door werkzaamheden? Krijg een premie!

Krijg als kleine onderneming nu automatisch een premie bij hinder door werkzaamheden.


Lees meer...

Oproep projecten sociale economie

Een samenwerkingsverband tussen de reguliere en de sociale economie kan via deze oproep een project indienen met de bedoeling om hefbomen te creƫren in ondernemerschap.


Lees meer...

Oproep 'Buurten op den buiten' - kleinschalige buurtprojecten

Maak kans op 5.000 euro om de kwaliteit van het leven in je dorp of buurt te verbeteren. Schrijf mee aan een project binnen deze oproep van KBS en VLM.


Lees meer...

Leegstand, een kwestie van aanpak(ken)

De toelichtingen van de vier inspirerende sprekers op onze infosessie maakten duidelijk dat leegstand een creatieve, onderbouwde aanpak op maat vergt.


Lees meer...

Vlotte start voor nieuw samenwerkingsverband

We mochten op vrijdag 17 februari 2017 rekenen op een mooie opkomst voor de eerste Regioraad van Zuid-Oost-Vlaanderen. We hopen dat het de start is van een duurzaam en constructief verhaal voor onze regio.


Lees meer...

13 gemeenten voor klimaatgezond Zuid-Oost-Vlaanderen

13 gemeenten uit onze regio gaan met de ondertekening van het Burgemeestersconvenant een ambitieus klimaatactieplan aan.


Lees meer...

Sterkere samenwerking voor een sterkere streek

Het Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen neemt in 2017 ook echt een nieuwe start. Ons gedragen dossier "Versterkt streekbeleid" werd namelijk onlangs goedgekeurd door ESF.


Lees meer...