• Welkom

collega gezocht!

Streekoverleg zoekt een stafmedewerker onderzoek en mobiliteit die weet van aanpakken!

De job omvat twee grote luiken:

  • Je focust op analyse en onderzoek rond socio-economische beleidsthema's als arbeidsmarkt, lokale economie, mobiliteit, demografie, ...
  • Daarnaast ben jij onze expert mobiliteit die zorgt voor een betere ontsluiting van de regio en die duurzame verplaatsingen en leveringen mee stimuleert.

Meer info vind je in de vacature.

Solliciteren kan tot en met 21 januari 2018

Samen voor een sterke streek

Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen pakt al meer dan 20 jaar regiogebonden vraagstukken aan op vlak van economie en ondernemen, werkgelegenheid en mobiliteit.

Sinds 1 januari 2017 ontwikkelen we samen met de 23 lokale besturen van de regio, de sociale partners, de Provincie Oost-Vlaanderen, streekintercommunale Solva en de VDAB acties rond deze thema's in het kader van het ESF-project "Versterkt streekbeleid".

Streekoverleg Zuid-Oost-Vlaanderen kan hiervoor rekenen op subsidies vanuit het Europees Sociaal Fonds, Europa en Vlaanderen. Ook de lokale besturen, de Provincie Oost-Vlaanderen en Solva zorgen voor de jaarlijkse nodige cofinanciering.

Schoolverlaters en knelpuntberoepen in de regio

Een arbeidsmarktexpert van VDAB gaf eind november op vraag van het Streekoverleg toelichting over deze problematieken. Het leverde enkele verrassende inzichten op.Lees meer...